NNKS 2e voorronde in Leek

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 9 februari 2019

Vandaag vond de tweede voorronde van het NNKS plaats in Leek. En wat hebben we ons weer van onze goede kant laten zien daar. Wederom waren we met 6 teams aanwezig. We hebben super gedanst en mooie resultaten behaald.

MK Beats Little

Wat hebben deze meiden in een korte tijd al vooruitgang geboekt. Waren ze de vorige wedstrijd vooral onder de indruk van de zaal, lampen en natuurlijk de jury, vandaag was dat heel anders. Ze stonden echt te knallen op het podium. Van de 14 teams is MK Beats Little als 5e geëindigd. Dat is 4 plaatsen hoger dan de vorige keer! En daarmee hebben ze hun eerste echte beker in ontvangst mogen nemen! Wil je het optreden van MK Beats Little in Leek bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

MK Dance Factory heeft vanmiddag laten zien dat ze ook goed kunnen presteren onder druk. Ondanks dat er op het laatste moment gewijzigd moest worden omdat een van de meiden er niet bij kon zijn hebben ze fantastisch gedanst. Danella: “Wij zijn echt superblij met de derde plek! We waren wel heel erg zenuwachtig omdat we iemand van ons team moesten missen waardoor we op het laatste moment van posities moesten veranderen. We waren wel bang dat dat mis zou gaan maar gelukkig ging het hartstikke goed en daar zijn we enorm trots op.” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

Rond 15 uur, in de categorie Instap 13 t/m 15 jaar categorie B was de beurt aan B-Shocked. Een pittige categorie maar dat maakt dit team niks uit. Ze hebben staan knallen met elkaar en de zesde plek gehaald. Eline: “Wij zijn blij met de 6e plek. We hadden misschien wel wat meer verwacht maar zijn er alsnog erg blij mee. We gaan hard trainen voor de top 3. Hard werken en vooral veel plezier maken met elkaar. Maar voor nu zijn we erg blij hoe het tot nu toe gaat.” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar zijn groep A en B samen gevoegd. Dat betekent dat de nummers 1 en 2 van de andere groep, die de vorige keer heel hoog gescoord hadden, nu de directe tegenstanders zijn. Maar dat maakt voor Hysterical niks uit. Zoals altijd gaan ze er vol voor. En met een strak uitgevoerde dans eindigt Hysterical op een derde plek. Kailey: “Wij zijn superblij met de 3e plek! Wij hebben daarvoor natuurlijk ook hard getraind. iedereen ging er helemaal voor en natuurlijk gaan we ook bij de derde wedstrijd weer voor een top 3 plek!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

info volgt.

Urban Dance Formation

Urban sluit de 2e voorronde van NNKS voor MK Beats af. Helaas hebben zij ook te maken met aanpassingen. Ze eindigen als 6e en zijn daar zeer tevreden mee. Lotte: “We zijn vandaag 6e geworden. We hebben hard getraind. Marloes heeft in 2 weken de hele dans moeten leren zodat zij Danielle kon vervangen vandaag. Met goede moed gingen we de wedstrijd tegemoet. Alleen viel er op het laatste moment een danser uit vanwege griep dus stonden we met 1 man minder op de dansvloer. Dat vonden we allemaal erg spannend. We hebben ons best gedaan en genoten van de wedstrijd. We kunnen beter, dat weten we. Daar gaan we ook hard voor trainen. Op naar de top 3!”

De volgende wedstrijd is op zaterdag 23 maart op Urk. Dan weten we wie er op zaterdag 25 mei in de finale staan. Spannend!!

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

 

Wil je de foto’s van NNKS in Leek bekijken. Klik dan hier (FOTO’S VOLGEN BINNENKORT).

Voor de uitslagen klik hier