Alle 5 wedstrijdteams van MKBeats promoveren tijdens de eerste voorronde NNKS Drachten

Bianca MeijeringGeen categorie

Next Generation


Voor Next Generation is het nog maar het tweede jaar dat ze wedstrijd dansen. Dit team heeft zich zo snel ontwikkeld dat ze nu al gepromoveerd zijn naar selectie. Een topprestatie! Klik hier om het optreden te bekijken. 

 

 

 

B-Shocked

Ook de meiden van B-shocked zijn gepromoveerd van Recreatie naar Selectie. Vorig jaar zaten ze al zo vaak dichtbij. Dik verdiend dus!! klik hier voor het optreden.

      

MK Dance Factory

       
Deze toppers hebben het eindelijk geflikt! Door naar de selectie. Danella: “Wij zijn ook gepromoveerd, 1e wedstrijd van NNKS in Drachten. Het ging best goed voor ons gevoel. Soms wat foutjes maar we zijn door naar de selectie! We hebben nu al zin in de volgende wedstrijd!” Bekijk hier de dans van MK Dance Factory.

Hysterical Dance Crew

Hysterical is gepromoveerd naar de hoogste categorie DEMO. Een hele knappe prestatie. Kailey: “Wij zijn gepromoveerd naar de demo op onze eerste wedstrijd! We hebben gewoon super gedanst en zijn ook heel blij. Nu hopen we dat de demo ook helemaal top gaat worden. Wij gaan ervoor!” Klik hier voor het filmpje.

 

 

 

Urban Dance Formation

De lat lag hoog vandaag voor dit team. Lotte: “Vandaag hadden we de eerste wedstrijd van NNKS in Drachten. Alle andere teams van MK Beats waren al gepromoveerd dus de druk lag hoog voor ons. We waren allemaal enorm gespannen om de eerste keer dit seizoen onze dans te laten zien. Maar het is ons gelukt! Ook wij zijn gepromoveerd naar de demo categorie! We hebben nu al zin om die uitdaging aan te gaan!” Klik hier voor het optreden.

 

De volgende NNKS voorronde is op 8 februari in Leek!