EK Bottrop 9 en 10 juni

Bianca MeijeringGeen categorie

Dansschool MK Beats doet dit jaar met maar liefst 3 dansteams, voor het eerst, mee aan het EK Hip Hop en Streetdance in Bottrop. Superleuk en spannend! Hieronder vind je meer informatie over dit evenement. Alle informatie is nog niet binnen. Zodra wij meer weten zullen we dat hier aanvullen dus kom af en toe even terug op deze pagina.

Wie zijn erbij:

Hysterical Dance Crew

X-treme Energy

Urban Dance Crew

Hoe werkt het:

Op zondag 9 juni is de wedstrijd. Als je door bent dan dans je maandag 10 juni de finale.

Waar:

Moviepark Germany in Bottrop

Vervoer:

Alle dansers gaan met de bus naar Bottrop. Zoals het nu lijkt is daar overnachten niet mogelijk. We zullen dus heen en weer gaan rijden met de bus. Mocht een team door zijn naar de finale, dan rijden we maandag nog een keer met de bus naar Bottrop.

Inschijving:

De inschrijving is rond. Alle deelnemers hebben een verzoek voor betaling ontvangen van Marloes. We gaan nog wel leuke acties en optredens doen om geld te verdienen en daarmee de kosten wat te drukken. Hysterical heeft bijvoorbeeld door kniepertjes te bakken al een leuk bedrag verdiend.

Ouders:

Jullie willen vast jullie dansers komen aanmoedigen. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Voor de dansers is een bus geregeld. Jullie kunnen met eigen vervoer komen naar Bottrop. Vorig jaar kon men met korting een entreekaart van het park kopen. Waarschijnlijk werkt het dit jaar ook zo. Zodra we hier meer van weten vullen we dat hier aan.

Meer info over het evenement:

link volgt z.s.m.