EK Bottrop 9 en 10 juni

Bianca MeijeringGeen categorie

Dansschool MK Beats doet dit jaar met 2 dansteams, voor het eerst, mee aan het EK Hip Hop en Streetdance in Bottrop. Superleuk en spannend! Hieronder vind je meer informatie over dit evenement. Alle informatie is nog niet binnen. Zodra wij meer weten zullen we dat hier aanvullen dus kom af en toe even terug op deze pagina.

Wie zijn erbij:

Hysterical Dance Crew

Urban Dance Crew

Hoe werkt het:

Op zondag 9 juni is de wedstrijd. Als je door bent dan dans je maandag 10 juni de finale.

Waar:

Moviepark Germany in Bottrop

Vervoer:

Alle dansers gaan zondag 9 juni met de bus naar Bottrop.

Er is nog plek in de bus. Een aantal ouders heeft zich al aangemeld om mee te reizen met de bus.

Kosten bus
De kosten komen op ongeveer 25 euro pp uit. Dit kan nog wat veranderen maar dan weten jullie waar je rekening mee kunt houden. Er zijn nu nog 15 plekken vrij. Als deze ook opgevuld worden verlaagt dat de kosten naar 18 euro. Dus wil je mee met de bus, laat me dit dan zsm weten.

Zoals het nu lijkt, vertrekt de bus om 7 uur vanuit Klijndijk. We blijven daar tot ongeveer 18 uur. Na het dansen is er dus nog genoeg tijd om het park te verkennen.

Inschijving:

De inschrijving is rond en door alle dansers betaald. We hebben al aardig wat acties en optredens gedaan om geld te verdienen en daarmee de kosten wat te drukken. Hysterical heeft bijvoorbeeld door kniepertjes te bakken al een leuk bedrag verdiend. We hebben opgetreden bij FC Emmen, HOC en een lege flessen actie gedaan.

Ouders:

Jullie willen vast jullie dansers komen aanmoedigen. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Voor de dansers is een bus geregeld. Er is nog plek voor een aantal ouders in de bus. Jullie kunnen ook met eigen vervoer komen naar Bottrop. Je kunt met korting een entreekaart van het park kopen, deze heb je inmiddels ontvangen. Ook kun je bv via optimel spaarsysteem 50% korting krijgen voor een dagkaart. Entree park is ook entree EK.

Kleding/make-up/haar
Ter plaatse is geen mogelijkheid om ons klaar te maken voor de wedstrijd.
De dansers moeten in outfit plaats nemen in de bus.
In de bus zullen we ons haar en make-up gaan doen.
Livestream
De competitie is te volgen op een Livestream via YouTube.
Link komt nog.
Tips van een ervaren dansschool
– met de gewone entree kaarten kun je het park in en in het park is een hal waar de optredens zijn.
Je kunt met deze kaarten niet backstage zeg maar, dus niet waar ze omkleden etc. Daarvoor moet je een apart bandje in je schoen voor hebben. Die krijgen de deelnemers.
– Tip, als het heel druk is bij het parkeren dan moet je gewoon doorrijden naar de achterste parkeerplaats. En zeggen dat je danser bent (trainer oid). Dan mag je daar parkeren en scheelt een stuk lopen.
– het wisselt heel erg qua drukte maar je mag altijd kijken wanneer je eigen groep moet, dan moet je het aangeven. De trainster krijgt een plattegrond waar je je als supporter kunt melden om vooraan te zitten. Niet zo moeilijk, gewoon bij de normale ingang, maar dan moet je wachten bij het bordje waar de naam van de groep op staat.
Hieronder de link naar de timetable.