NNKS 3e voorronde Urk

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 22 maart 2019

Vandaag vond alweer de derde voorronde van het NNKS plaats op Urk. En wat mogen we tevreden zijn met z’n allen. Maar liefst 6 teams van ons deden mee. We hebben super gedanst het leukste nieuws…. iedereen is door naar de finale op zaterdag 25 mei!!!

MK Beats Little

Het jongste team van MK Beats was als eerste aan de beurt. Vanwege ziekte bij een van de dansers moest er op het laatste moment geschoven worden met posities. Voor teams die al jaren dansen is dat soms nog lastig. Laat staan voor deze jongste groep. Maar ze pakten het supergoed op, hebben alles gegeven en zich er doorheen geknokt. Ze zijn op de 15e plaats geëindigd en hebben gelukkig genoeg punten gescoord om door te gaan naar de finale. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

Jaaaaaa!! De toppers van MK Dance Factory hebben vanmiddag echt geknald en zijn daarmee dik verdiend, 1e geworden in de categorie Instap 13 t/m 15 jaar!! Danella: “Wij vonden de wedstrijd echt superleuk! Het ging voor ons gevoel niet al te best maar we zijn toch eerste geworden en daar zijn we superblij mee! Op naar de finale!” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

B-Shocked zit in een heerlijke stijgende flow. Werden ze de vorige keer in Leek nog 6e, vandaag stegen ze 2 plaatsen naar een mooie 4e plek! Eline: “Wij vonden het supergaaf dat we 4e zijn geworden terwijl we het helemaal niet hadden verwacht. We verheugen ons op Shell we dance in Zwolle en natuurlijk gaan wij vet hard knallen in de finale van NNKS!” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar groep B was de concurrentie behoorlijk groot voor Hysterical. Bijna alle teams danste strak en goed. Hysterical was een brok energie. Kailey: “Wij zijn deze keer 5e geworden. We vonden het best jammer want we hoopten eigenlijk op een top 3 plek. We gaan weer hard trainen voor de finale en hopen dat we daar op een hogere plek eindigen!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

De meiden van X-treme energy zitten net als het team B-shocked in een stijgende lijn. De vorige keer waren ze 5e, deze keer in Urk eindigen ze op een mooie 4e plek. Esmee: “Wij vonden de wedstrijd wel redelijk goed gaan, daarom zijn we erg blij met de 4e plek. En nu gaan we hard trainen zodat we helemaal klaar zijn voor de finale op 25 mei en we hopelijk in de top 3 eindigen.” Klik hier om het optreden te bekijken.

Urban Dance Formation

Urban sluit de 3e voorronde van NNKS voor MK Beats af en eindigden op de 4e plek. Lotte:” Wij van Urban Dance Formation zijn gisteren 4e geworden tijdens de voorronde in Urk. We gaan nu hard trainen om met de finale de top 3 te halen. Maar eerst volgende week Move-it waar we heel erg veel zin in hebben.” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

 

De volgende NNKS wedstrijd is op zaterdag 20 april in Sneek. 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

 

Wil je de foto’s van NNKS op Urk bekijken. Klik dan hier! (de link naar de foto’s staat er nu nog niet op maar blijf af en toe even kijken)

Voor de uitslagen klik hier (staan er vanaf maandag op)