NNKS Drachten zaterdag 26 januari 2019

Bianca MeijeringGeen categorie

Wat was het een topdag afgelopen zaterdag! Met 6 teams waren we aanwezig bij de eerste wedstrijd van NNKS seizoen 2018-2019 in Drachten. We hebben super gedanst en mooie resultaten behaald. 

MK Beats Little

Voor deze stoere dansers was het de allereerste keer dat ze mee mochten doen aan een echte wedstrijd. De meiden waren verschrikkelijk zenuwachtig dus het was maar goed dat ze vroeg aan de beurt waren. Ze hebben vol enthousiasme gedanst en echt alles gegeven en zijn daarmee als 9e geëindigd. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

De toppers van MK Dance Factory hebben inmiddels al aardig wat ervaring in het dansen van wedstrijden. Zij waren om 15.45 uur aan de beurt en gaven een mooi optreden. Strak en met enorm veel power! MK Dance Factory eindigde op de 3e plaats. Een super prestatie! Klik hier om het optreden van MK Dance Factory terug te kijken. 

B-Shocked

In de categorie instap 13 t/m 15 jaar was het aan B-shocked om te knallen. En dat hebben de meiden zeker gedaan. Met een flinke dosis enthousiasme en power eindigde B-shocked met maar een tiende punt verschil van de nummer 4 op de vijfde plaats. Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier. 

Hysterical Dance Crew

De meiden van Hysterical waren enorm zenuwachtig voor hun eerste wedstrijd van het seizoen. Ze hadden in de voorbereidingen enorm goed geoefend op strakheid en power. En dat was niet voor niks. De categorie was enorm pittig maar desondanks eindigde Hysterical als eerste!! Bekijk hier het optreden van Hysterical. 

X-treme Energy

Categorie 16 t/m 18 jaar selectie. De laatste training voor de wedstrijd werden de puntjes op de i gezet. X-treme was er klaar voor. Behoorlijk gespannen maar met enorm veel zin hebben de meiden laten zien wat ze in huis hebben en daarmee een 7e plek gehaald. Maar er is absoluut nog ruimte voor groei dus de volgende wedstijd kan alleen maar nog beter gaan. Wil je de dans bekijken? Klik dan hier.

Urban Dance Formation

In de categorie 19+ selectie. Een nieuw team met veel nieuwe dansers. De motivatie spat ervan af. Ze hebben zin om te knallen! Met een, vooraf, hoog adrenaline gehalte en flink veel zenuwen laten zij een hele mooie dans zien! Hier een daar nog wat persoonlijke foutjes maar een verdiende 2e plek! Ronde 2 biedt ook bij dit team absoluut nieuwe kansen. En dat zou zo maar eens goed uit kunnen pakken. Klik hier voor het filmpje.

 

En voor nu gaan we gauw verder met de voorbereidingen op de volgende wedstrijd. Deze is op zaterdag 9 februari in Leek. We gaan het jury rapport goed doornemen en kijken hoe we onszelf nog meer kunnen laten zien. 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!! 

 

Wil je de foto’s van NNKS in Drachten bekijken. Klik dan hier