NNKS Finale in Heerenveen!!

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 25 mei 2019

Vandaag de grote FINALE in Heerenveen!!!! Wat mogen we tevreden zijn met z’n allen over de resultaten. Alle wedstrijdteams waren door en waren van de partij. Alles is gegeven en we hebben super gedanst. De meiden van MK Dance Factory zijn Noord Nederlands kampioen geworden!!

MK Beats Little

Het jongste team van MK Beats was als eerste aan de beurt. 1 danser was de hele week al ziek. Zelfs ’s ochtends was ze nog ziek maar ondanks dat was ze er toch. Wat ongelooflijk stoer! Het team heeft alles gegeven. Ze zijn op de 8e plaats geëindigd. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

Jaaaaaa!! Kampioenen!!! De toppers van MK Dance Factory hebben vanmiddag echt geknald en zijn daarmee dik verdiend, Noord Nederlands Kampioen geworden! Niet alleen in hun categorie (B) maar ook in de hele categorie Instap 13 t/m 15 jaar!! Danella: “Wij zijn kampioen geworden!!!” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

B-Shocked is 6e van Noord Nederland geworden! Een hele goede prestatie. De meiden zaten al in een stijgende flow. Deze is nu beloond met een 6e plek!
Eline: “Wij zijn er echt blij mee. We hebben alles gegeven en echt geknald. En het belangrijkste, we vonden het superleuk en we hebben echt genoten. Het was een topseizoen voor B-Shocked!” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar waren 2 groepen, A en B. Hysterical was in A als 6e aan de beurt. Zowel in A als B was de concurrentie behoorlijk groot. De meiden hebben de afgelopen weken flink wat veranderd aan de dans en dat was te zien. Wat stonden ze te shinen! Kailey: “Wij zijn deze keer 3e geworden in categorie A, zeker iets om heel trots op te zijn. Wij  hebben er hard voor getraind. En nu gaan wij op naar het EK in Bottrop. Daar hebben we ongelooflijk veel zin in!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

De meiden van X-treme energy zijn gisteren 7e geworden van Noord-Nederland! Esmee: “Het ging bij iedereen heel erg goed. Jammer dat we geen beker mee naar huis konden nemen.” Klik hier om het optreden te bekijken.

Urban Dance Formation

Urban sluit de finale voor MK Beats af met mooie 5e plek! Lotte:” Wij zijn trots en tevreden met deze plek. Nu gaan we hard trainen voor het EK over 2 weken in Bottrop waar we samen met Hysterical Dance Crew naartoe gaan om te knallen!” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

 

Het EK in Bottrop is zondag 9 juni! 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

Wil je de uitslagen en foto’s van de finale NNKS bekijken. Check dan de site van NNKS