Alle 5 wedstrijdteams van MKBeats promoveren tijdens de eerste voorronde NNKS Drachten

Bianca MeijeringGeen categorie

Next Generation


Voor Next Generation is het nog maar het tweede jaar dat ze wedstrijd dansen. Dit team heeft zich zo snel ontwikkeld dat ze nu al gepromoveerd zijn naar selectie. Een topprestatie! Klik hier om het optreden te bekijken. 

 

 

 

B-Shocked

Ook de meiden van B-shocked zijn gepromoveerd van Recreatie naar Selectie. Vorig jaar zaten ze al zo vaak dichtbij. Dik verdiend dus!! klik hier voor het optreden.

      

MK Dance Factory

       
Deze toppers hebben het eindelijk geflikt! Door naar de selectie. Danella: “Wij zijn ook gepromoveerd, 1e wedstrijd van NNKS in Drachten. Het ging best goed voor ons gevoel. Soms wat foutjes maar we zijn door naar de selectie! We hebben nu al zin in de volgende wedstrijd!” Bekijk hier de dans van MK Dance Factory.

Hysterical Dance Crew

Hysterical is gepromoveerd naar de hoogste categorie DEMO. Een hele knappe prestatie. Kailey: “Wij zijn gepromoveerd naar de demo op onze eerste wedstrijd! We hebben gewoon super gedanst en zijn ook heel blij. Nu hopen we dat de demo ook helemaal top gaat worden. Wij gaan ervoor!” Klik hier voor het filmpje.

 

 

 

Urban Dance Formation

De lat lag hoog vandaag voor dit team. Lotte: “Vandaag hadden we de eerste wedstrijd van NNKS in Drachten. Alle andere teams van MK Beats waren al gepromoveerd dus de druk lag hoog voor ons. We waren allemaal enorm gespannen om de eerste keer dit seizoen onze dans te laten zien. Maar het is ons gelukt! Ook wij zijn gepromoveerd naar de demo categorie! We hebben nu al zin om die uitdaging aan te gaan!” Klik hier voor het optreden.

 

De volgende NNKS voorronde is op 8 februari in Leek!

NNKS Finale in Heerenveen!!

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 25 mei 2019

Vandaag de grote FINALE in Heerenveen!!!! Wat mogen we tevreden zijn met z’n allen over de resultaten. Alle wedstrijdteams waren door en waren van de partij. Alles is gegeven en we hebben super gedanst. De meiden van MK Dance Factory zijn Noord Nederlands kampioen geworden!!

MK Beats Little

Het jongste team van MK Beats was als eerste aan de beurt. 1 danser was de hele week al ziek. Zelfs ’s ochtends was ze nog ziek maar ondanks dat was ze er toch. Wat ongelooflijk stoer! Het team heeft alles gegeven. Ze zijn op de 8e plaats geëindigd. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

Jaaaaaa!! Kampioenen!!! De toppers van MK Dance Factory hebben vanmiddag echt geknald en zijn daarmee dik verdiend, Noord Nederlands Kampioen geworden! Niet alleen in hun categorie (B) maar ook in de hele categorie Instap 13 t/m 15 jaar!! Danella: “Wij zijn kampioen geworden!!!” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

B-Shocked is 6e van Noord Nederland geworden! Een hele goede prestatie. De meiden zaten al in een stijgende flow. Deze is nu beloond met een 6e plek!
Eline: “Wij zijn er echt blij mee. We hebben alles gegeven en echt geknald. En het belangrijkste, we vonden het superleuk en we hebben echt genoten. Het was een topseizoen voor B-Shocked!” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar waren 2 groepen, A en B. Hysterical was in A als 6e aan de beurt. Zowel in A als B was de concurrentie behoorlijk groot. De meiden hebben de afgelopen weken flink wat veranderd aan de dans en dat was te zien. Wat stonden ze te shinen! Kailey: “Wij zijn deze keer 3e geworden in categorie A, zeker iets om heel trots op te zijn. Wij  hebben er hard voor getraind. En nu gaan wij op naar het EK in Bottrop. Daar hebben we ongelooflijk veel zin in!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

De meiden van X-treme energy zijn gisteren 7e geworden van Noord-Nederland! Esmee: “Het ging bij iedereen heel erg goed. Jammer dat we geen beker mee naar huis konden nemen.” Klik hier om het optreden te bekijken.

Urban Dance Formation

Urban sluit de finale voor MK Beats af met mooie 5e plek! Lotte:” Wij zijn trots en tevreden met deze plek. Nu gaan we hard trainen voor het EK over 2 weken in Bottrop waar we samen met Hysterical Dance Crew naartoe gaan om te knallen!” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

 

Het EK in Bottrop is zondag 9 juni! 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

Wil je de uitslagen en foto’s van de finale NNKS bekijken. Check dan de site van NNKS

EK Bottrop 9 en 10 juni

Bianca MeijeringGeen categorie

Dansschool MK Beats doet dit jaar met 2 dansteams, voor het eerst, mee aan het EK Hip Hop en Streetdance in Bottrop. Superleuk en spannend! Hieronder vind je meer informatie over dit evenement. Alle informatie is nog niet binnen. Zodra wij meer weten zullen we dat hier aanvullen dus kom af en toe even terug op deze pagina.

Wie zijn erbij:

Hysterical Dance Crew

Urban Dance Crew

Hoe werkt het:

Op zondag 9 juni is de wedstrijd. Als je door bent dan dans je maandag 10 juni de finale.

Waar:

Moviepark Germany in Bottrop

Vervoer:

Alle dansers gaan zondag 9 juni met de bus naar Bottrop.

Er is nog plek in de bus. Een aantal ouders heeft zich al aangemeld om mee te reizen met de bus.

Kosten bus
De kosten komen op ongeveer 25 euro pp uit. Dit kan nog wat veranderen maar dan weten jullie waar je rekening mee kunt houden. Er zijn nu nog 15 plekken vrij. Als deze ook opgevuld worden verlaagt dat de kosten naar 18 euro. Dus wil je mee met de bus, laat me dit dan zsm weten.

Zoals het nu lijkt, vertrekt de bus om 7 uur vanuit Klijndijk. We blijven daar tot ongeveer 18 uur. Na het dansen is er dus nog genoeg tijd om het park te verkennen.

Inschijving:

De inschrijving is rond en door alle dansers betaald. We hebben al aardig wat acties en optredens gedaan om geld te verdienen en daarmee de kosten wat te drukken. Hysterical heeft bijvoorbeeld door kniepertjes te bakken al een leuk bedrag verdiend. We hebben opgetreden bij FC Emmen, HOC en een lege flessen actie gedaan.

Ouders:

Jullie willen vast jullie dansers komen aanmoedigen. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Voor de dansers is een bus geregeld. Er is nog plek voor een aantal ouders in de bus. Jullie kunnen ook met eigen vervoer komen naar Bottrop. Je kunt met korting een entreekaart van het park kopen, deze heb je inmiddels ontvangen. Ook kun je bv via optimel spaarsysteem 50% korting krijgen voor een dagkaart. Entree park is ook entree EK.

Kleding/make-up/haar
Ter plaatse is geen mogelijkheid om ons klaar te maken voor de wedstrijd.
De dansers moeten in outfit plaats nemen in de bus.
In de bus zullen we ons haar en make-up gaan doen.
Livestream
De competitie is te volgen op een Livestream via YouTube.
Link komt nog.
Tips van een ervaren dansschool
– met de gewone entree kaarten kun je het park in en in het park is een hal waar de optredens zijn.
Je kunt met deze kaarten niet backstage zeg maar, dus niet waar ze omkleden etc. Daarvoor moet je een apart bandje in je schoen voor hebben. Die krijgen de deelnemers.
– Tip, als het heel druk is bij het parkeren dan moet je gewoon doorrijden naar de achterste parkeerplaats. En zeggen dat je danser bent (trainer oid). Dan mag je daar parkeren en scheelt een stuk lopen.
– het wisselt heel erg qua drukte maar je mag altijd kijken wanneer je eigen groep moet, dan moet je het aangeven. De trainster krijgt een plattegrond waar je je als supporter kunt melden om vooraan te zitten. Niet zo moeilijk, gewoon bij de normale ingang, maar dan moet je wachten bij het bordje waar de naam van de groep op staat.
Hieronder de link naar de timetable.

MK Beats bij FC Emmen!!

Bianca MeijeringGeen categorie

In de rust van de wedstrijd FC Emmen – FC Utrecht mocht dansschool MK Beats de bezoekers vermaken.

En dat was fantastisch!!!

 

NNKS 3e voorronde Urk

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 22 maart 2019

Vandaag vond alweer de derde voorronde van het NNKS plaats op Urk. En wat mogen we tevreden zijn met z’n allen. Maar liefst 6 teams van ons deden mee. We hebben super gedanst het leukste nieuws…. iedereen is door naar de finale op zaterdag 25 mei!!!

MK Beats Little

Het jongste team van MK Beats was als eerste aan de beurt. Vanwege ziekte bij een van de dansers moest er op het laatste moment geschoven worden met posities. Voor teams die al jaren dansen is dat soms nog lastig. Laat staan voor deze jongste groep. Maar ze pakten het supergoed op, hebben alles gegeven en zich er doorheen geknokt. Ze zijn op de 15e plaats geëindigd en hebben gelukkig genoeg punten gescoord om door te gaan naar de finale. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

Jaaaaaa!! De toppers van MK Dance Factory hebben vanmiddag echt geknald en zijn daarmee dik verdiend, 1e geworden in de categorie Instap 13 t/m 15 jaar!! Danella: “Wij vonden de wedstrijd echt superleuk! Het ging voor ons gevoel niet al te best maar we zijn toch eerste geworden en daar zijn we superblij mee! Op naar de finale!” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

B-Shocked zit in een heerlijke stijgende flow. Werden ze de vorige keer in Leek nog 6e, vandaag stegen ze 2 plaatsen naar een mooie 4e plek! Eline: “Wij vonden het supergaaf dat we 4e zijn geworden terwijl we het helemaal niet hadden verwacht. We verheugen ons op Shell we dance in Zwolle en natuurlijk gaan wij vet hard knallen in de finale van NNKS!” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar groep B was de concurrentie behoorlijk groot voor Hysterical. Bijna alle teams danste strak en goed. Hysterical was een brok energie. Kailey: “Wij zijn deze keer 5e geworden. We vonden het best jammer want we hoopten eigenlijk op een top 3 plek. We gaan weer hard trainen voor de finale en hopen dat we daar op een hogere plek eindigen!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

De meiden van X-treme energy zitten net als het team B-shocked in een stijgende lijn. De vorige keer waren ze 5e, deze keer in Urk eindigen ze op een mooie 4e plek. Esmee: “Wij vonden de wedstrijd wel redelijk goed gaan, daarom zijn we erg blij met de 4e plek. En nu gaan we hard trainen zodat we helemaal klaar zijn voor de finale op 25 mei en we hopelijk in de top 3 eindigen.” Klik hier om het optreden te bekijken.

Urban Dance Formation

Urban sluit de 3e voorronde van NNKS voor MK Beats af en eindigden op de 4e plek. Lotte:” Wij van Urban Dance Formation zijn gisteren 4e geworden tijdens de voorronde in Urk. We gaan nu hard trainen om met de finale de top 3 te halen. Maar eerst volgende week Move-it waar we heel erg veel zin in hebben.” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

 

De volgende NNKS wedstrijd is op zaterdag 20 april in Sneek. 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

 

Wil je de foto’s van NNKS op Urk bekijken. Klik dan hier! (de link naar de foto’s staat er nu nog niet op maar blijf af en toe even kijken)

Voor de uitslagen klik hier (staan er vanaf maandag op)

NNKS 2e voorronde in Leek

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 9 februari 2019

Vandaag vond de tweede voorronde van het NNKS plaats in Leek. En wat hebben we ons weer van onze goede kant laten zien daar. Wederom waren we met 6 teams aanwezig. We hebben super gedanst en mooie resultaten behaald.

MK Beats Little

Wat hebben deze meiden in een korte tijd al vooruitgang geboekt. Waren ze de vorige wedstrijd vooral onder de indruk van de zaal, lampen en natuurlijk de jury, vandaag was dat heel anders. Ze stonden echt te knallen op het podium. Van de 14 teams is MK Beats Little als 5e geëindigd. Dat is 4 plaatsen hoger dan de vorige keer! En daarmee hebben ze hun eerste echte beker in ontvangst mogen nemen! Wil je het optreden van MK Beats Little in Leek bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

MK Dance Factory heeft vanmiddag laten zien dat ze ook goed kunnen presteren onder druk. Ondanks dat er op het laatste moment gewijzigd moest worden omdat een van de meiden er niet bij kon zijn hebben ze fantastisch gedanst. Danella: “Wij zijn echt superblij met de derde plek! We waren wel heel erg zenuwachtig omdat we iemand van ons team moesten missen waardoor we op het laatste moment van posities moesten veranderen. We waren wel bang dat dat mis zou gaan maar gelukkig ging het hartstikke goed en daar zijn we enorm trots op.” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

Rond 15 uur, in de categorie Instap 13 t/m 15 jaar categorie B was de beurt aan B-Shocked. Een pittige categorie maar dat maakt dit team niks uit. Ze hebben staan knallen met elkaar en de zesde plek gehaald. Eline: “Wij zijn blij met de 6e plek. We hadden misschien wel wat meer verwacht maar zijn er alsnog erg blij mee. We gaan hard trainen voor de top 3. Hard werken en vooral veel plezier maken met elkaar. Maar voor nu zijn we erg blij hoe het tot nu toe gaat.” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar zijn groep A en B samen gevoegd. Dat betekent dat de nummers 1 en 2 van de andere groep, die de vorige keer heel hoog gescoord hadden, nu de directe tegenstanders zijn. Maar dat maakt voor Hysterical niks uit. Zoals altijd gaan ze er vol voor. En met een strak uitgevoerde dans eindigt Hysterical op een derde plek. Kailey: “Wij zijn superblij met de 3e plek! Wij hebben daarvoor natuurlijk ook hard getraind. iedereen ging er helemaal voor en natuurlijk gaan we ook bij de derde wedstrijd weer voor een top 3 plek!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

info volgt.

Urban Dance Formation

Urban sluit de 2e voorronde van NNKS voor MK Beats af. Helaas hebben zij ook te maken met aanpassingen. Ze eindigen als 6e en zijn daar zeer tevreden mee. Lotte: “We zijn vandaag 6e geworden. We hebben hard getraind. Marloes heeft in 2 weken de hele dans moeten leren zodat zij Danielle kon vervangen vandaag. Met goede moed gingen we de wedstrijd tegemoet. Alleen viel er op het laatste moment een danser uit vanwege griep dus stonden we met 1 man minder op de dansvloer. Dat vonden we allemaal erg spannend. We hebben ons best gedaan en genoten van de wedstrijd. We kunnen beter, dat weten we. Daar gaan we ook hard voor trainen. Op naar de top 3!”

De volgende wedstrijd is op zaterdag 23 maart op Urk. Dan weten we wie er op zaterdag 25 mei in de finale staan. Spannend!!

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

 

Wil je de foto’s van NNKS in Leek bekijken. Klik dan hier (FOTO’S VOLGEN BINNENKORT).

Voor de uitslagen klik hier

Nieuw!! Peuterdans bij MK Beats…

Bianca MeijeringGeen categorie

Binnenkort bij MK Beats….

Peuterdans voor jongens en meisjes vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar.
Wanneer en waar? We starten na de voorjaarsvakantie op woensdagmiddag van 14.15 – 14.45 uur bij de sporthal in Klijndijk.
Wil je meer informatie of wil je je zoon of dochter al opgeven? Stuur dan een mail naar mkbeats@outlook.com

 

NNKS Drachten zaterdag 26 januari 2019

Bianca MeijeringGeen categorie

Wat was het een topdag afgelopen zaterdag! Met 6 teams waren we aanwezig bij de eerste wedstrijd van NNKS seizoen 2018-2019 in Drachten. We hebben super gedanst en mooie resultaten behaald. 

MK Beats Little

Voor deze stoere dansers was het de allereerste keer dat ze mee mochten doen aan een echte wedstrijd. De meiden waren verschrikkelijk zenuwachtig dus het was maar goed dat ze vroeg aan de beurt waren. Ze hebben vol enthousiasme gedanst en echt alles gegeven en zijn daarmee als 9e geëindigd. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

De toppers van MK Dance Factory hebben inmiddels al aardig wat ervaring in het dansen van wedstrijden. Zij waren om 15.45 uur aan de beurt en gaven een mooi optreden. Strak en met enorm veel power! MK Dance Factory eindigde op de 3e plaats. Een super prestatie! Klik hier om het optreden van MK Dance Factory terug te kijken. 

B-Shocked

In de categorie instap 13 t/m 15 jaar was het aan B-shocked om te knallen. En dat hebben de meiden zeker gedaan. Met een flinke dosis enthousiasme en power eindigde B-shocked met maar een tiende punt verschil van de nummer 4 op de vijfde plaats. Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier. 

Hysterical Dance Crew

De meiden van Hysterical waren enorm zenuwachtig voor hun eerste wedstrijd van het seizoen. Ze hadden in de voorbereidingen enorm goed geoefend op strakheid en power. En dat was niet voor niks. De categorie was enorm pittig maar desondanks eindigde Hysterical als eerste!! Bekijk hier het optreden van Hysterical. 

X-treme Energy

Categorie 16 t/m 18 jaar selectie. De laatste training voor de wedstrijd werden de puntjes op de i gezet. X-treme was er klaar voor. Behoorlijk gespannen maar met enorm veel zin hebben de meiden laten zien wat ze in huis hebben en daarmee een 7e plek gehaald. Maar er is absoluut nog ruimte voor groei dus de volgende wedstijd kan alleen maar nog beter gaan. Wil je de dans bekijken? Klik dan hier.

Urban Dance Formation

In de categorie 19+ selectie. Een nieuw team met veel nieuwe dansers. De motivatie spat ervan af. Ze hebben zin om te knallen! Met een, vooraf, hoog adrenaline gehalte en flink veel zenuwen laten zij een hele mooie dans zien! Hier een daar nog wat persoonlijke foutjes maar een verdiende 2e plek! Ronde 2 biedt ook bij dit team absoluut nieuwe kansen. En dat zou zo maar eens goed uit kunnen pakken. Klik hier voor het filmpje.

 

En voor nu gaan we gauw verder met de voorbereidingen op de volgende wedstrijd. Deze is op zaterdag 9 februari in Leek. We gaan het jury rapport goed doornemen en kijken hoe we onszelf nog meer kunnen laten zien. 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!! 

 

Wil je de foto’s van NNKS in Drachten bekijken. Klik dan hier