NNKS 3e voorronde Urk

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 22 maart 2019

Vandaag vond alweer de derde voorronde van het NNKS plaats op Urk. En wat mogen we tevreden zijn met z’n allen. Maar liefst 6 teams van ons deden mee. We hebben super gedanst het leukste nieuws…. iedereen is door naar de finale op zaterdag 25 mei!!!

MK Beats Little

Het jongste team van MK Beats was als eerste aan de beurt. Vanwege ziekte bij een van de dansers moest er op het laatste moment geschoven worden met posities. Voor teams die al jaren dansen is dat soms nog lastig. Laat staan voor deze jongste groep. Maar ze pakten het supergoed op, hebben alles gegeven en zich er doorheen geknokt. Ze zijn op de 15e plaats geëindigd en hebben gelukkig genoeg punten gescoord om door te gaan naar de finale. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

Jaaaaaa!! De toppers van MK Dance Factory hebben vanmiddag echt geknald en zijn daarmee dik verdiend, 1e geworden in de categorie Instap 13 t/m 15 jaar!! Danella: “Wij vonden de wedstrijd echt superleuk! Het ging voor ons gevoel niet al te best maar we zijn toch eerste geworden en daar zijn we superblij mee! Op naar de finale!” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

B-Shocked zit in een heerlijke stijgende flow. Werden ze de vorige keer in Leek nog 6e, vandaag stegen ze 2 plaatsen naar een mooie 4e plek! Eline: “Wij vonden het supergaaf dat we 4e zijn geworden terwijl we het helemaal niet hadden verwacht. We verheugen ons op Shell we dance in Zwolle en natuurlijk gaan wij vet hard knallen in de finale van NNKS!” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar groep B was de concurrentie behoorlijk groot voor Hysterical. Bijna alle teams danste strak en goed. Hysterical was een brok energie. Kailey: “Wij zijn deze keer 5e geworden. We vonden het best jammer want we hoopten eigenlijk op een top 3 plek. We gaan weer hard trainen voor de finale en hopen dat we daar op een hogere plek eindigen!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

De meiden van X-treme energy zitten net als het team B-shocked in een stijgende lijn. De vorige keer waren ze 5e, deze keer in Urk eindigen ze op een mooie 4e plek. Esmee: “Wij vonden de wedstrijd wel redelijk goed gaan, daarom zijn we erg blij met de 4e plek. En nu gaan we hard trainen zodat we helemaal klaar zijn voor de finale op 25 mei en we hopelijk in de top 3 eindigen.” Klik hier om het optreden te bekijken.

Urban Dance Formation

Urban sluit de 3e voorronde van NNKS voor MK Beats af en eindigden op de 4e plek. Lotte:” Wij van Urban Dance Formation zijn gisteren 4e geworden tijdens de voorronde in Urk. We gaan nu hard trainen om met de finale de top 3 te halen. Maar eerst volgende week Move-it waar we heel erg veel zin in hebben.” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

 

De volgende NNKS wedstrijd is op zaterdag 20 april in Sneek. 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

 

Wil je de foto’s van NNKS op Urk bekijken. Klik dan hier! (de link naar de foto’s staat er nu nog niet op maar blijf af en toe even kijken)

Voor de uitslagen klik hier (staan er vanaf maandag op)

EK Bottrop 9 en 10 juni

Bianca MeijeringGeen categorie

Dansschool MK Beats doet dit jaar met maar liefst 3 dansteams, voor het eerst, mee aan het EK Hip Hop en Streetdance in Bottrop. Superleuk en spannend! Hieronder vind je meer informatie over dit evenement. Alle informatie is nog niet binnen. Zodra wij meer weten zullen we dat hier aanvullen dus kom af en toe even terug op deze pagina.

Wie zijn erbij:

Hysterical Dance Crew

X-treme Energy

Urban Dance Crew

Hoe werkt het:

Op zondag 9 juni is de wedstrijd. Als je door bent dan dans je maandag 10 juni de finale.

Waar:

Moviepark Germany in Bottrop

Vervoer:

Alle dansers gaan met de bus naar Bottrop. Zoals het nu lijkt is daar overnachten niet mogelijk. We zullen dus heen en weer gaan rijden met de bus. Mocht een team door zijn naar de finale, dan rijden we maandag nog een keer met de bus naar Bottrop.

Inschijving:

De inschrijving is rond. Alle deelnemers hebben een verzoek voor betaling ontvangen van Marloes. We gaan nog wel leuke acties en optredens doen om geld te verdienen en daarmee de kosten wat te drukken. Hysterical heeft bijvoorbeeld door kniepertjes te bakken al een leuk bedrag verdiend.

Ouders:

Jullie willen vast jullie dansers komen aanmoedigen. Maar hoe werkt dit eigenlijk? Voor de dansers is een bus geregeld. Jullie kunnen met eigen vervoer komen naar Bottrop. Vorig jaar kon men met korting een entreekaart van het park kopen. Waarschijnlijk werkt het dit jaar ook zo. Zodra we hier meer van weten vullen we dat hier aan.

Meer info over het evenement:

link volgt z.s.m.

NNKS 2e voorronde in Leek

Bianca MeijeringGeen categorie

zaterdag 9 februari 2019

Vandaag vond de tweede voorronde van het NNKS plaats in Leek. En wat hebben we ons weer van onze goede kant laten zien daar. Wederom waren we met 6 teams aanwezig. We hebben super gedanst en mooie resultaten behaald.

MK Beats Little

Wat hebben deze meiden in een korte tijd al vooruitgang geboekt. Waren ze de vorige wedstrijd vooral onder de indruk van de zaal, lampen en natuurlijk de jury, vandaag was dat heel anders. Ze stonden echt te knallen op het podium. Van de 14 teams is MK Beats Little als 5e geëindigd. Dat is 4 plaatsen hoger dan de vorige keer! En daarmee hebben ze hun eerste echte beker in ontvangst mogen nemen! Wil je het optreden van MK Beats Little in Leek bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

MK Dance Factory heeft vanmiddag laten zien dat ze ook goed kunnen presteren onder druk. Ondanks dat er op het laatste moment gewijzigd moest worden omdat een van de meiden er niet bij kon zijn hebben ze fantastisch gedanst. Danella: “Wij zijn echt superblij met de derde plek! We waren wel heel erg zenuwachtig omdat we iemand van ons team moesten missen waardoor we op het laatste moment van posities moesten veranderen. We waren wel bang dat dat mis zou gaan maar gelukkig ging het hartstikke goed en daar zijn we enorm trots op.” Klik hier om onze dans te bekijken.

B-Shocked

Rond 15 uur, in de categorie Instap 13 t/m 15 jaar categorie B was de beurt aan B-Shocked. Een pittige categorie maar dat maakt dit team niks uit. Ze hebben staan knallen met elkaar en de zesde plek gehaald. Eline: “Wij zijn blij met de 6e plek. We hadden misschien wel wat meer verwacht maar zijn er alsnog erg blij mee. We gaan hard trainen voor de top 3. Hard werken en vooral veel plezier maken met elkaar. Maar voor nu zijn we erg blij hoe het tot nu toe gaat.” Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier.

Hysterical Dance Crew

In de categorie Selectie 13 t/m 15 jaar zijn groep A en B samen gevoegd. Dat betekent dat de nummers 1 en 2 van de andere groep, die de vorige keer heel hoog gescoord hadden, nu de directe tegenstanders zijn. Maar dat maakt voor Hysterical niks uit. Zoals altijd gaan ze er vol voor. En met een strak uitgevoerde dans eindigt Hysterical op een derde plek. Kailey: “Wij zijn superblij met de 3e plek! Wij hebben daarvoor natuurlijk ook hard getraind. iedereen ging er helemaal voor en natuurlijk gaan we ook bij de derde wedstrijd weer voor een top 3 plek!” Bekijk hier het optreden van Hysterical.

X-treme Energy

info volgt.

Urban Dance Formation

Urban sluit de 2e voorronde van NNKS voor MK Beats af. Helaas hebben zij ook te maken met aanpassingen. Ze eindigen als 6e en zijn daar zeer tevreden mee. Lotte: “We zijn vandaag 6e geworden. We hebben hard getraind. Marloes heeft in 2 weken de hele dans moeten leren zodat zij Danielle kon vervangen vandaag. Met goede moed gingen we de wedstrijd tegemoet. Alleen viel er op het laatste moment een danser uit vanwege griep dus stonden we met 1 man minder op de dansvloer. Dat vonden we allemaal erg spannend. We hebben ons best gedaan en genoten van de wedstrijd. We kunnen beter, dat weten we. Daar gaan we ook hard voor trainen. Op naar de top 3!”

De volgende wedstrijd is op zaterdag 23 maart op Urk. Dan weten we wie er op zaterdag 25 mei in de finale staan. Spannend!!

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!!

 

Wil je de foto’s van NNKS in Leek bekijken. Klik dan hier (FOTO’S VOLGEN BINNENKORT).

Voor de uitslagen klik hier

Nieuw!! Peuterdans bij MK Beats…

Bianca MeijeringGeen categorie

Binnenkort bij MK Beats….

Peuterdans voor jongens en meisjes vanaf 2,5 jaar tot 4 jaar.
Wanneer en waar? We starten na de voorjaarsvakantie op woensdagmiddag van 14.15 – 14.45 uur bij de sporthal in Klijndijk.
Wil je meer informatie of wil je je zoon of dochter al opgeven? Stuur dan een mail naar mkbeats@outlook.com

 

NNKS Drachten zaterdag 26 januari 2019

Bianca MeijeringGeen categorie

Wat was het een topdag afgelopen zaterdag! Met 6 teams waren we aanwezig bij de eerste wedstrijd van NNKS seizoen 2018-2019 in Drachten. We hebben super gedanst en mooie resultaten behaald. 

MK Beats Little

Voor deze stoere dansers was het de allereerste keer dat ze mee mochten doen aan een echte wedstrijd. De meiden waren verschrikkelijk zenuwachtig dus het was maar goed dat ze vroeg aan de beurt waren. Ze hebben vol enthousiasme gedanst en echt alles gegeven en zijn daarmee als 9e geëindigd. Wil je het optreden van MK Beats Little bekijken? Klik dan hier.

MK Dance Factory

De toppers van MK Dance Factory hebben inmiddels al aardig wat ervaring in het dansen van wedstrijden. Zij waren om 15.45 uur aan de beurt en gaven een mooi optreden. Strak en met enorm veel power! MK Dance Factory eindigde op de 3e plaats. Een super prestatie! Klik hier om het optreden van MK Dance Factory terug te kijken. 

B-Shocked

In de categorie instap 13 t/m 15 jaar was het aan B-shocked om te knallen. En dat hebben de meiden zeker gedaan. Met een flinke dosis enthousiasme en power eindigde B-shocked met maar een tiende punt verschil van de nummer 4 op de vijfde plaats. Wil je het optreden bekijken? Klik dan hier. 

Hysterical Dance Crew

De meiden van Hysterical waren enorm zenuwachtig voor hun eerste wedstrijd van het seizoen. Ze hadden in de voorbereidingen enorm goed geoefend op strakheid en power. En dat was niet voor niks. De categorie was enorm pittig maar desondanks eindigde Hysterical als eerste!! Bekijk hier het optreden van Hysterical. 

X-treme Energy

Categorie 16 t/m 18 jaar selectie. De laatste training voor de wedstrijd werden de puntjes op de i gezet. X-treme was er klaar voor. Behoorlijk gespannen maar met enorm veel zin hebben de meiden laten zien wat ze in huis hebben en daarmee een 7e plek gehaald. Maar er is absoluut nog ruimte voor groei dus de volgende wedstijd kan alleen maar nog beter gaan. Wil je de dans bekijken? Klik dan hier.

Urban Dance Formation

In de categorie 19+ selectie. Een nieuw team met veel nieuwe dansers. De motivatie spat ervan af. Ze hebben zin om te knallen! Met een, vooraf, hoog adrenaline gehalte en flink veel zenuwen laten zij een hele mooie dans zien! Hier een daar nog wat persoonlijke foutjes maar een verdiende 2e plek! Ronde 2 biedt ook bij dit team absoluut nieuwe kansen. En dat zou zo maar eens goed uit kunnen pakken. Klik hier voor het filmpje.

 

En voor nu gaan we gauw verder met de voorbereidingen op de volgende wedstrijd. Deze is op zaterdag 9 februari in Leek. We gaan het jury rapport goed doornemen en kijken hoe we onszelf nog meer kunnen laten zien. 

Ik ben ongelooflijk trots op jullie allemaal!! 

 

Wil je de foto’s van NNKS in Drachten bekijken. Klik dan hier